ΕλληνικάEnglish

Βιβλίο Επισκεπτών

"...ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που επισκέφτηκε την ταβέρνα μας, δοκίμασαν τις μοναδικές παραδοσιακές μας  συνταγές  και  έγραψαν για εμάς τα καλύτερα σε εφημερίδες και περιοδικά..."

 

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να καταχωρούν νέα μηνύματα, Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Ιωάννης Μερενίδης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

...δεν θέλω να εστιάσω στις απίστευτες κουρκουμπίνες το υπέροχο αγριογούρουνο το μεγαλειώδες τουλουμοτύρι ή τις πίτες της Παγώνας και τις καταπληκτικές γαρδούμπες του Αντώνη καθώς αυτό που έμεινε στην καρδιά μας μετά την επίσκεψη μας στο παραδείσι ήταν η ζεστασία και η φιλοξενία μιας οικογένειας αληθινών και ευτιχισμένων ανθρώπων.. συνεχίστε έτσι ώστε να κομίζετε την ελπίδα για πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν..

Πέμπτη, 09 Σεπτέμβριος 2010

user

"... αν τα βήματά σας σας φέρουν προς τα εκεί, να πάτε στο χωρίο Παραδείσι, στην ταβέρνα του Αντώνη, όπου εκτός από κουρκουμπίνες θα φάτε και αγριογούρουνο στιφάδο (υπέροχο), χορτόπιτες, τηγανητές τριγωνικές τυρόπιτες, εξαιρετικά χόρτα, παϊδάκια, αγριογούρουνο στη σχάρα και ένα μεγαλειώδες τουλουμοτύρι " 

 

Περιοδικό DOWN TOWN (4-10 Μαΐου σελ. 95)

Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010

user

"...Παραδείσι: Γραφικό, καταπράσινο χωρίο με άφθονο νερό. Είναι το κατάλληλο μέρος για να απολαύσετε ένα χορταστικό γεύμα με ντόπιους μεζέδες, ζυμωτό ψωμί και βαρελίσιο κρασί (όλα δικής τους παραγωγής). Σας προτείνουμε την ταβέρνα "Μουριές", σε ένα δροσερό περιβάλλον, με υπέροχη μουσική. Μη φύγετε αν δεν δοκιμάσετε τις πίτες της Παγώνας και τις καταπληκτικές γαρδούμπες του Αντώνη."

 

Περιοδικό ELLE (Αύγουστος 2000 σελ.74)

Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010

user

"...ιδανική επιλογή για να δοκιμάσετε κάτι πολύ διαφορετικό από τα κλασικά της παραλίας. Εκτός από τοπικές σπεσιαλιτέ, σουβλιστά της ώρας και ζυμωτό ψωμί ψημένο σε κληματόβεργες, θα βρείτε και κρέατα από το εκτροφείο τους σε ποικιλία που ξαφνιάζει - ελάφι, αγριογούρουνο, στρουθοκάμηλο, φασιανό. Τα μαγειρευτά της κυρίας Παγώνας είναι εξαιρετικά και ο Αντώνης ψήνει θαυμάσια. Δοκιμάστε γαρδουμπίτσες, προβατίνα ή ελάφι με κουρκουμπίνες χειροποίητες, αγριογούρουνο στιφάδο, αρνάκι με αγουρίδες, φασιανό κοκκινιστό ή στο φούρνο. Μην παραλείψετε τυροπιτάρες -από τις καλύτερες που θα βρείτε στην Εύβοια - με νόστιμη ελαφριά μυζήθρα και λεπτό τραγανό φύλλο. Κρασί βαρελίσιο και σπιτικό γλυκό του κουταλιού"

 

Περιοδικό Αθηνόραμα "ALPHA GUIDE"

Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010

 

Powered by Phoca Guestbook